ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
loading..

Το 2017 με...πολλές ματιές!

Άλλη μια αξέχαστη χρονιά. Το Ευρωπαϊκό βραβείο Fair Play, η τριπλή αθλητική γιορτή, με αγώνες μέσα σε σχολεία, με αντίστοιχους με τα σχολεία των Ιωαννίνων και με αγώνες με σχολεία άλλων Νομών, που φέτος έγινε...τετραπλή μια και υποδεχθήκαμε στην παρέα μας το Δημοτικό Σχολείο Νυδριού Λευκάδας, η βράβευση εξαιρετικών ανθρώπων όπως η κα Βάσω Μώραλη, ο κ. Κώστας Γιωτάκης και ο Δημήτρης Δημαρέλος, η φιλοξενία ξεχωριστών ανθρώπων του αθλητισμού όπως ο Πέδρο Κόντε και ο Θέμης Τζημόπουλος, ο Ryan Goodson, προπονητής του Stephen Curry με τον Νίκο Ντούγια, ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Η ενεργή συμμετοχή στην καμπάνια του ΟΗΕ για τους στόχους βιώσιμης ανάπτυξης Και αρκετά αφιερώματα τα οποία θα βρείτε εδώ:
http://www.fairplayeur.org/awards/awarded/news/2016-efpm-fair-play-vox-award-under-the-auspices-of-aips-europe/?tx_news_pi1%5Bcontroller%5D=News&tx_news_pi1%5Baction%5D=detail&cHash=c08d1808f687d0239c6f80121bee668f
http://www.humanstories.gr/to-pechnidi-tis-vrochis-ton-ioanninon/
http://www.espressonews.gr/reportaz/2017/07/162614/kodikos-run-n-out
https://www.zms.gr/run-oloi-olous-oloi-gia-olous/
Ευχαριστούμε όλες και όλους που είστε στην παρέα μας. Να είμαστε καλά και να έχουμε την δύναμη να δίνουμε περισσότερη χαρά στα παιδιά. Καλό, ευτυχισμένο και υγιές 2018.