ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
loading..

1ο Βραβείο για το σάιτ μας!

Ένα μεγάλο μπράβο στον Κωνσταντίνο Τάσο και σε όλους όσους βοήθησαν να σταθεί το σάιτ του runandout στον αέρα των...ιντερνετικών κυμάτων! Το www.runandout.gr που δημιούργησε και έστησε ο Κωνσταντίνος, πήρε το 1ο (πρώτο) βραβείο στην κατηγορία αθλητισμός, στον 4ο Διαδικτυακό Διαγωνισμό ΕΕΠ-ΔΤΠΕ με τίτλο "Δημιουργήστε ψηφιακά, κατασκευάστε ένα website, γίνετε πρεσβευτές του τόπου σας". Ένα μεγάλο μπράβο στον Κωνσταντίνο, για την εξαιρετική δουλειά που έκανε και που ανταμείφθηκε μ' αυτόν τον τρόπο, όπως και σε όλους όσους βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο να υπάρχει αυτό το σάιτ. Το e-mail της οργανωτική επιτροπής έγραφε τα παρακάτω:
"Αξιότιμοι,
Η ιστοσελίδα σας, μετά τον συνυπολογισμό (Μ.Ο.) των βαθμολογιών των συνδιαγωνιζόμενων και των εθελοντών κριτών κατέλαβε την πρώτη θέση στη θεματική της κατηγορία.
Με τα συγχαρητήριά μας, σας αποστέλλουμε το ηλεκτρονικό αρχείο – πάγιο έντυπο   της βράβευσης.
Παρακαλούμε εκτυπώστε το, συμπληρώστε στις κατάλληλες θέσεις τα ονόματα των μαθητών σας, το δικό σας ή της τάξης σας, καθώς και τον τίτλο της ψηφιακής εργασίας κι επιδώστε το αντίστοιχα.

Με εκτίμηση

ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ 4ου ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΕΕΠ- ΔΤΠΕ με τίτλο "Δημιουργήστε ψηφιακά, κατασκευάστε ένα website, γίνετε πρεσβευτές του τόπου σας"."